+  FITXATGES  

El València no li lleva ull a Gaitán

Per Pere Alapont · 15 Abril, 2015

El València seguix a la recerca d’un futbolista d’atac que jugue per banda i en este sentit compta amb moltes opcions tal com vàrem contar fa un parell de setmanes, on també apuntàrem que al club propietat de Peter Lim no es podia descartar un nou intent de fitxar a l’argentí del Benfica Nico Gaitán.

Segons el diari portugués Record, el València Club de Futbol va enviar a Portugal el passat dissabte a un emissari del club per a espiar l’extrem del Benfica durant l’encontre que els lisboetes van disputar al seu estadi contra l’Acadèmica.

Segons la premsa portuguesa, el València no és l’únic equip interessat a fer-se amb els serveis de l’argentí; agrada al Manchester United, PSG i al Chelsea de Mourinho, que també ha enviat espies les últimes setmanes a Da Luz per seguir les evolucions del futbolista. Mentrestant, el president del Benfica, Luis Filipe Vieira, sap que el pròxim estiu haurà de vendre al ’10’ lisboeta i vol aprofitar esta competitivitat per a tractar d’obtenir la quantitat desitjada, que no és altra que la seua clàusula de rescissió: 35 milions d’euros.

No és cap novetat que el nom de Gaitán torne a eixir a la llum, de fet, a Blanquinegres ja vam parlar del jugador argentí al passat mercat d’hivern com a una petició expressa del tècnic valencianista Nuno Espírito Santo. Però, de cara al seu possible fitxatge al pròxim mercat d’estiu, el València ha d’esperar a classificar-se matemàticament per a la Champions League per poder començar els moviments.