Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València no ha rebut ofertes per Diakhaby

Per Miguel Castells · 04 Juliol, 2022

El València ha d’accelerar les seues vendes per a quadrar el Fair Play Financer i poder firmar futbolistes. El club che està molt minvat econòmicament i és per això que haurà de desfer-se de jugadors de primer nivell com Carlos Soler o Gonçalo Guedes, però és probable que també isquen altres secundaris com Jasper Cillessen o Mouctar Diakhaby.

Expressà la seua possible eixida

El central francés ha acabat bé la temporada i ha millorat considerablement amb José Bordalás, però la destitució del tècnic alacantí provoca que torne a estar dins de les possibles eixides. Mouctar ja va expressar a una entrevista que no veia amb mals ulls abandonar la disciplina blanquinegra, però la realitat és que ara mateix és impossible.

Cap proposta formal

El motiu és un i molt clar: no han arribat ofertes per ell. Segons Edu Tamarit, el València encara no ha rebut cap proposta formal pel central, que ha acabat la temporada com a titular indiscutible. Des de la temporada passada hi ha equips anglesos interessats en la seua situació, però cap d’ells fica els diners damunt la taula.

Anys bons i no tan bons

La seua joventut sempre havia sigut un motiu per a renovar-lo, però ara amb 25 anys i amb les necessitats que té el club per a ingressar diners és un dels transferibles. Diakhaby sap el que és guanyar la Copa del Rei i jugar Champions amb el València, però també ha viscut el que són els anys de Meriton, molt menys alegres.