ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València no ha inscrit a Alderete i a Yunus

Per Gerard Gálvez · 10 Agost, 2021

Els problemes econòmics del València no desapareixen. El club continua immers en uns problemes que li impedeixen fer operacions per a incorporar jugadors. Però, a més d’això, el València, segons ha informat Tribuna Deportiva, encara no ha inscrit a dues dels seus jugadors, Alderete i Yunus Musah.

Sense problemes amb Yunus

El club està tranquil amb Yunus Musah. El jugador està a l’espera de saber la seua nacionalitat aquesta temporada i conéixer que comptarà amb fitxa comunitària de manera oficial. Després del Brexit i el passaport anglés del futbolista, no estava clar si anava a passar a ser jugador comunitari.

Finalment, el jugador podrà continuar ocupant una plaça de comunitari i el València podrà inscriure’l. A més, el fet que no puga jugar contra el Getafe ajuda al fet que el València no tinga excessiva pressa.

Alderete, a l’espera

El paraguaià tampoc ha sigut inscrit en la lliga com a jugador del València. A hores d’ara, Alderete no podria jugar el partit contra el Getafe. El València no és l’únic equip en aquestes situacions, equips com el Llevant es troben igual. D’aquesta manera, els clubs confien que la lliga accepte la inscripció i el central puga ser titular en el primer partit de lliga.