ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València no ha fitxat cap jugador

Per Pablo Marquez · 04 Septembre, 2020

La Lliga Santander comença el dotze de setembre i els equips es mouen pel mercat de fixatges amb la intenció d’incorporar jugadors que potencien els seus equips.

No obstant això, esta temporada és diferent. El mercat va començar en juliol, com tots els anys, però a conseqüència del coronavirus, terminarà el dia cinc d’octubre.

A res de començar la lliga, el València no ha fitxat a cap jugador. El problema és que han eixit cinc jugadors que jugaven en l’onze titular: Ezequiel Garay, Dani Parejo, Ferran Torres, Francis Coquelin i Rodrigo Moreno.

Javi Gracia ha demanat al club que faça un esforç i fitxe d’urgència un central i un migcampista. El club treballa per a complir les peticions de l’entrenador, però la dramàtica situació econòmica del València dificulta encara més traure bones opcions.

Però el València no és l’únic club que encara no ha fitxat. El Reial Madrid tampoc ha incorporat a cap jugador i pareix que afrontarà la lliga amb el mateix equip que va guanyar-la.

D’altra banda, l’Elx, equip que va pujar a primera fa un parell de setmanes, tampoc ha fitxat a cap futbolista. L’equip alacantí sí que necessita reforços, perquè està construint un nou projecte i ha perdut peces importants.

Per la part que correspon al València, Javi Gracia ha demanat un central que acompanye a Gabriel Paulista i un migcampista que puga jugar al costat de Geoffrey Kondogbia. El València treballa per a traure les principals opcions, que són: Pezzella, Capoue i Guendouzi.