Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València no fitxarà abans del debut lliguer

Per Manel Rumbau · 10 Agost, 2023

El València començarà demà una nova temporada de lliga en el Ramón Sánchez Pizjuán de Sevilla amb tan sols un fitxatge en aquest mercat d’estiu.

Malgrat tots els fitxatges que el club havia d’haver tancat per a formar un grup que canvie la dinàmica i lluite per no descendir a partir d’aquesta setmana en LaLiga, el màxim accionista del club exigeix als directius que hi haja dues eixides més en forma de venda (no de cessió) perquè arriben nous futbolistes a l’entitat valencianista.

Aquesta exigència de Peter Lim ha paralitzat de manera total l’acord aconseguit entre Valladolid i València per a l’arribada de Amallah i l’eixida de Marcos André entre els equips. El jugador valencianista eixiria cap a Valladolid a través d’una cessió, i el requisit donat des de Singapur trenca l’acord entre les parts. Amallah, qui ja tenia la decisió presa d’arribar a València, ja valora fitxar per un altre club.

El València arriba al debut lliguer amb tot per fer

El club de Mestalla debutarà aquest divendres a Sevilla amb una plantilla encara més dèbil que la de la temporada passada, i amb únicament el fitxatge de Pepelu. Rubén Baraja va demanar fitxatges dissabte passat en roda de premsa, però Peter Lim no dona “l’OK” a cap operació des de Singapur.

D’aquesta forma, el club començarà la lliga amb diferents posicions sense cobrir i sense un “9” que garantisca unes xifres golejadores mínimes per tal d’aconseguir la permanència en primera divisió.