ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València no descarta el fitxatge de Peter Federico

Per Manel Rumbau · 27 Juny, 2024

El València C.F ha pres la decisió de no fitxar a Peter Federico abans del pròxim 30 de juny, data fins que la que poden exercir la compra per 2 milions (50% del jugador). El club ara mateix prioritza, tal com ha informat Relevo, altres perfils com és el cas de Luis Rioja o de Rafa Mir.

Des de Mestalla pensen que eixos 2 milions d’euros són una xifra massa alta, però no descarten que més endavant puguen estudiar l’operació amb el Reial Madrid Castella. Peter és un futbolista que li agrada tant a la direcció esportiva com a Rubén Baraja i necessiten un extrem dret. El major condicionant és que Peter Federico no vol tornar al Reial Madrid Castilla i buscarà ràpidament una eixida.

No obstant això, és una decisió que pot canviar abans del 30 de juny, principalment si Luis Rioja es complica i l’opció de Rafa Mir no es pot resoldre ràpidament. La idea és poder oferir-li a Baraja un jugador abans de l’inici de la pretemporada el 8 de juliol.

Operació complicada, però ni molt menys descartada

Tot pot passar fins el 30 de juny. Segons ha informat el periodista Héctor Gómez en Golsmedia, el València ha contactat amb el Reial Madrid per a intentar rebaixar les condicions de compra del jugador, però els madridistes no estan per la labor de negociar eixe acord perquè creuen que el jugador té eixe valor i que si no és el València CF, hi haurà un altre club durant l’estiu que el pagarà.

El cert és que, tot i això, a mesura que s’acosta el dia 30 es complica l’opció, perquè es veu amb molta dificultat que el club pague els dos milions, però oficialment ningú ha comunicat que no es vaja a fer i el club sí que té interés en el futbolista.