ACTUALITAT  FITXATGES  

El València no contempla a Otamendi

Per Blanquinegres · 21 Juliol, 2019

Des de fa setmanes el nom de Nicolás Otamendi està sonant en molta força al voltant del València Club de Futbol, fins i tot, des d’Anglaterra asseguren que el central argentí no vol escoltar ofertes fins que el conjunt de Mestalla prenga una decisió.

Segons ha pogut saber Blanquinegres.com, el València no contempla hui dia l’opció que el central internacional per la selecció albiceleste jugue a Mestalla amb la samarreta blanquinegra.

El principal problema per a la tornada del València és el sou que rep Otamendi al Manchester City, molt per damunt del llímit salarial de la plantilla che. No obstant aixó, la secretaria tècnica del conjunt de la capital del Túria no contempla ara mateixa al central argentí com a una opció, ja que el perfil que s’està cercant al mercat és un més baix que complemente la defensa i no un jugador que vinga amb el distintiu de titular.

Tot i que el perfil d’Otamendi no acaba d’entrar en els plans del València, si el jugador baixara molt substancialment la seua fitxa, el conjunt de Mestalla podria considerar la tornada d’un dels jugadors que més ha calat en l’afició valencianista.

El central argentí s’hauria oferit al València baixant-se la fitxa més de dos milions d’euros per temporada, però encara així, està per damunt del primer escalafó salarial de la plantilla del conjunt de Mestalla.