ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València no anunciarà hui al nou entrenador

Per Pablo Marquez · 20 Juliol, 2020

Després del final de temporada en el qual el València s’ha quedat sense opció de jugar l’Europa League, el club ja busca com confeccionar el nou projecte per a tornar al València a posicions més avançades.

No obstant això, la incertesa que es viu a València és gegant i encara no se sap com serà el nou projecte. Segons ha informat Superdeporte, el València no té plantejat anunciar al nou tècnic en el dia de hui. De fet, Anil Murthy no coneix quina serà la decisió de Peter Lim, el qual té l’última paraula per a seleccionar a l’entrenador.

ANIL MURTHY

El President del València aposta per Javi Gracia, un home de futbol que ha fet bones temporades amb el Watford i al Màlaga. Els equips de Gracia destaquen per rebre pocs gols i ser contundents en defensa. A més, el tècnic espanyol parla amb fluïdesa l’anglés, fet que agrada a la propietat.

PETER LIM

El màxim accionista és qui ha de prendre la decisió final sobre el futur del València. Les opcions de Lim estan més vinculades a les opinions del representant portugués, Jorge Mendes. Per això, les opcions de Lim continuen sent Laurent Blanc i Leonardo Jardim.

Mentrestant, segueixen a la recamara els noms de Rubén Baraja i José Bordalàs. El València no tardarà molt en anunciar al nou entrenador, però serà Peter Lim la persona encarregada de decidir qui serà el capità general del nou projecte del València.