La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València negocia un amistós amb el Nottingham Forest
,

El València negocia un amistós amb el Nottingham Forest

COMPARTIR

El València continua planificant la pròxima temporada, ja amb Gennaro Gattuso a Paterna i el seu staff tècnic coneixent com són les instal·lacions on treballaran este any. Els futbolistes tornaran a la Ciutat Esportiva el 4 o 5 de juliol per a fer-se les proves mèdiques pertinents i després començaran la pretemporada, on hauran de convéncer al nou entrenador.

Partits confirmats

D’esta pretemporada ja hi ha dos amistosos confirmats: un davant el Castelló i un altre davant l’Stuttgart. Este segon enfrontament serà a Suïssa, on el València realitzarà un stage del 15 al 23 de juliol, per tant, s’espera que disputen més partits en estes dates. Per últim, des d’Anglaterra s’ha avançat que probablement el València i el Nottingham Forest juguen un amistós a finals de juliol.

Torna a la Premier

Una vegada l’equip de Gattuso torne de Suïssa, l’estarà esperant el mític equip anglés, que este any ha firmat una temporada sensacional amb l’ascens a la Premier League. El conjunt guanyador de dos edicions de la Copa d’Europa torna a la màxima competició amb l’objectiu de quedar-se, i és per això que volen una pretemporada exigent amb equips que els facen millorar.

Així, prompte es podria anunciar este tercer amistós entre dos clubs històrics del futbol europeu. El Nottingham per haver guanyat dos vegades la Copa d’Europa, mentres que el València per arribar a dos finals, però amb una sort distinta.