ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València negocia per Joachim Andersen

Per Pablo Marquez · 01 Octubre, 2020

El València continua sense tancar el fitxatge d’un central i cada dia que passa s’esgota més el temps per al club. Només falten quatre dies per al tancament del mercat de fitxatges.

El club ha sondejat algunes opcions, però encara no té cap operació tancada i l’afició i Javi Gracia s’impacienten, perquè se n’han anat jugadors importants i no han vingut els substituts.

El club treballa en la incorporació d’un central. Segons ha informat el programa valencià, La grada, el València negocia amb el Lyon el fitxatge del central danés, Joachim Andersen.

Encara no hi ha acord entre les parts, ni amb el club, ni amb el jugador. No obstant això, tots confien que l’operació puga tancar-se tan prompte com siga possible.

L’OPERACIÓ SERIA UNA CESSIÓ

Com el València no té capacitat econòmica per a afrontar una operació monetària important, el central internacional amb Dinamarca vindria en qualitat de cedit.

Cal recordar que Joachim Andersen va ser en 2019 un dels fitxatges més cars de la història de l’Olympique de Lyon. El jugador no ha complit amb les expectatives, però una cessió podria ser el que necessita per a retornar al seu nivell.

El València esperarà fins al final del mercat per a tancar les operacions. En principi, Andersen seria la principal alternativa a Rugani, ja que Foyth fitxarà pel Vila-real.

No obstant això, el danés podria ser el primer fitxatge de l’era Javi Gracia si Peter Lim decideix donar l’ok en esta operació abans que en la del central italià.