ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València negocia per a que els aficionats puguen assistir a Balaídos per animar l’equip

Per Marc Santiago · 04 Maig, 2023

El València juga el pròxim diumenge 14 de maig contra el Celta de Vigo. Serà un partit important, ja que l’equip no vol despenjar-se de la lluita i una derrota suposaria no sumar en una jornada on els teus rivals aniran amb tot, el que significa que una vegada més els aficionats seran molt importants per a ajudar l’equip en un ambient tan complicat com és el de Balaídos.

Per desgràcia sembla que no hi haurà grada visitant, és a dir que de moment no hi ha cap zona reservada per als aficionats que s’hi desplacen a Vigo per a animar al València, encara que s’està intentant que no siga així i hi haja localitats reservades per als valencianistes. També, des del club tenen la intenció de posar autobusos perquè puguen desplaçar-se aficionats cap a Vigo i així animar la gent a assistir al partit, cosa que seria més complicada de no haver-hi cap tipus de transport.

De moment no es coneix com evolucionaran aquests dos temes, però esperem que es resolga de la millor manera i el València CF puga gaudir dels seus aficionats en la ciutat gallega.