La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València negocia l’eixida de Jorge Saenz
,

El València negocia l’eixida de Jorge Saenz

COMPARTIR

El València està treballant per a donar eixida a diferents futbolistes. En primer lloc, el club confia en poder trobar bones ofertes per Gonçalo Guedes, Carlos Soler i Jasper Cillessen. El problema és que passen els dies i cap equip arriba a les pretensions del club valencià. Per este motiu, des de València comencen a preocupar-se. 

Jorge Saenz prop d’arribar al Leganés

Ara mateix, el València està prop de tancar la primera eixida del mercat de fitxatges. Segons ha informat Deportes COPE València, Jorge Saenz està prop d’anar-se’n al Leganés. El central espanyol no ha aconseguit guanyar-se un lloc en València des que va fitxar pel club de la Capital del Túria. Jorge Saenz ha encadenat diferents cessions, però en cap lloc ha trobat continuïtat. 

Amb esta nova opció, Jorge Saenz confia en provar sort en la Lliga SmartBank, en la qual va mostrar el seu millor futbol. Per la seua part, el València treballa en augmentar el valor del jove central. El club és conscient que Jorge Saenz no ha tingut continuïtat les últimes temporades. Per esta raó, l’eixida del central podria tancar-se amb una cessió amb opció de compra. 

El València necessita vendre

D’altra banda, el València està preocupat amb el pressupost. En un principi, el club hauria d’haver venut abans de hui per a no presentar pèrdues. En cas de no notificar res a les dotze, el València presentaria unes pèrdues per valor de setanta milions d’euros, els quals es descomptarien en el següent exercici. El club treballa en vendre jugadors, però en la Lliga Santander tots els equips estan sofrint els mateixos problemes.