ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València negocia la renovació de Cristian Rivero

Per Manel Rumbau · 20 Novembre, 2023

El futur de Cristian Rivero al València sempre ha estat rodejat d’incògnites amb el seu rol secundari al primer equip. El cert és que, tot i tindre el seu moment en la temporada 20-21 de la mà de Javi Gracia, Rivero no va convencer i va acabar la temporada en la banqueta. El curs següent, amb aquesta situació pel mig, eixiria cedit a Alcorcón, però la cessió no va ser com ell esperava perquè els madrilenys estaven quasi descendits quan ell va arribar, i prompte el van asseure per a donar-li confiança al porter que anava a seguir la següent temporada en 1RFEF, ja que el valencià estava cedit.

No obstant això, el de Gandia té clara la seua condició al club de Mestalla, que no és altra que acceptar no tindre minuts en cap moment. El porter, per descomptat, té clar que continuarà lluitant per un lloc en el València, però és en aquesta situació també on entra la seua situació contractual. 

València i Rivero ho tenen clar

Cristian, juntament amb altres jugadors com Hugo González, acaba contracte amb l’entitat valencianista aquest pròxim 2024. No obstant això, tot i el seu rol a l’equip de Baraja, club i Otxotorena haurien vist bé la continuïtat de Rivero a la disciplina del club de Mestalla, segons ha informat ElDesmarque. 

L’intenció del València amb açò no és altra que cobrir la porteria davant la possible situació d’eixida de Mamardashvili, tot i que el club compta amb porters a la pedrera que venen destacant en aquesta posició com són Vicente Abril i Raúl Jiménez. Aquest últim, res més lluny de la realitat, es troba disputant ara mateix el Mundial sub-17 amb la selecció espanyola.