La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València negocia amb un central
,

El València negocia amb un central

COMPARTIR

728-90

Una de les prioritats de José Bordalás per a aquest nou València és la del central. El nou entrenador vol començar a perfilar el seu València des de la defensa, vol enfortir a l’equip des de darrere per a poder recuperar l’ADN del club, tal com va dir el propi Bordalás en roda de premsa. Segons Tribuna Deportiva, el club està negociant amb un central, del qual encara no se sap el nom.

Jugador veterà que acaba contracte

Les dificultats econòmiques del club són presents a l’hora de confeccionar la plantilla de la nova temporada, per la qual cosa els jugadors que s’incorporen hauran de ser de baix cost. Aquest central és un jugador veterà i que acaba contracte, per la qual cosa no caldria pagar traspàs al seu club de procedència.

El club ja negocia

El València ja es troba en negociacions per aquest jugador. En el club el tenen com una bona opció per a Bordalás, per la qual cosa les negociacions ja estan avançades. L’objectiu és que puga començar des de la pretemporada amb Bordalás, cosa que el propi tècnic ha dit que seria molt important.

Molts oferiments

Diversos agents han arribat fins a les oficines del València per a oferir als seus jugadors en base a les condicions econòmiques del club. No obstant això, Bordalás considera molt important encertar amb cadascun dels jugadors que es fitxen, per la qual cosa en el club són prudents a l’hora d’elegir els fitxatges.