La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València negocia amb Bryan Gil pel seu salari
,

El València negocia amb Bryan Gil pel seu salari

COMPARTIR

El València va vendre a Gonçalo Guedes al Wolverhampton per a quantitat inferior als quaranta milions d’euros. El portugués va deixar el club després de cinc anys i ara estan sondejant el mercat per a trobar un substitut de garanties. 

Ara mateix, el València ja treballa en un substitut per a omplir la marxa de Guedes. De fet, el València intentarà incorporar a Bryan Gil per a substituir a Gonçalo Guedes. El futbolista espanyol ja va estar la passada temporada i estaria encantat de tornar a la Capital del Túria. 

Bryan Gil vol tornar al València

Pel que respecta a Bryan Gil, el futbolista vol tornar al València. El jugador estava molt content en la ciutat on ha encaixat bé i s’ha adaptat. Per este motiu, la voluntat de Bryan Gil serà clau per a pressionar al Tottenham en pròximes negociacions. Haurem d’estar pendents al final del mercat d’estiu per a comprovar on jugarà en el mes de setembre, una vegada acabe la finestra de traspassos.

El València negocia amb Bryan Gil

Des del club confien en poder tancar la cessió de Bryan Gil. Segons ha informat el periodista valencià, Hèctor Gómez, el València està negociant amb Bryan Gil el salari del futbolista. El futbolista espanyol estaria encantat de tornar al València i està disposat a rebaixar una part del seu salari per a firmar amb el club valencià. 

Per este motiu, el València està tractant d’arribar a un acord amb Bryan Gil per a veure la quantitat que li pagarà al jugador. D’altra banda, segons ha afegit Hèctor Gómez, el Tottenham ja l’ha pagat al jugador els mesos de juliol i agost. Per tant, la xifra que haurà de pagar el València ja és menor. 

El Tottenham a l’espera

Pel que respecta al Tottenham, l’opció ideal per al club anglés seria un traspàs per Bryan Gil. No obstant això, des del Tottenham són conscients que ara mateix no poden aconseguir la quantitat que van pagar per ell, ja que no ha tingut continuïtat per a mostrar el seu futbol. Per això, el Tottenham no descarta una cessió per a poder tindre el millor rendiment possible del futbolista.