ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València ja viatja en AVE a Madrid i tornarà amb autobús

Per Alex Alfaro · 11 Novembre, 2023

El València C.F ja es troba camí de la capital d’Espanya per a disputar aquesta nit, a partir de les 21.00, un dels partits més assenyalats en el calendari després de la polèmica amb Vinicius. El duel contra el Reial Madrid tindrà l’atenta mirada d’absolutament totes les càmeres de televisió, mentre que Baraja busca allunyar-se de tot això i concentrar-se en el partit. Els 3 punts són la prioritat per a un Rubén Baraja que ja sap el que és guanyar en el Santiago Bernabéu.

El club de Mestalla habitualment es desplaça a tots els partits fora de la Comunitat Valenciana a través d’un avió privat, normalment noliejat per part de la companyia Ibèria. El pla de vol per als partits nocturns mai varia: anada amb avió el mateix matí, descans en un hotel de la ciutat i retorn amb el mateix avió privat en finalitzar el partit.

No obstant això, per a aquest partit en la capital d’Espanya, a diferència d’altres anys, el València ha decidit modificar eixa rutina. Per a l’anada, s’han desplaçat a través d’un tren AVE de Renfe, amb una duració de dos hores des de l’estació Joaquín Sorolla fins a Chamartín, mentre que el retorn serà a través de carretera amb autobús en finalitzar el partit, tal com han informat fonts del club.