La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València mantindrà els avantatges urbanístics si fa un estadi 5 estreles
,

El València mantindrà els avantatges urbanístics si fa un estadi 5 estreles

COMPARTIR

Este matí s’ha produit una reunió entre Lay Hoon i Sandra Gómez sobre el Nou Mestalla. L’estadi és una de les principals preocupacions de Meriton Holdings, i amb l’arribada a la ciutat de Sean Bai i de Lay Hoon confien en desbloquejar finalment esta operació, que va ser un compromís de Peter Lim quan va comprar el club.

70.000 espectadors

Així, a l’encontre de hui el València estava representat per Lay Hoon, Inma Ibáñez, Christian Scheneider. Segons Tribuna Deportiva, un advocat de la Generalitat ha confirmat que han perdut l’ATE, però que mantindran els avantatges urbanístics si realitzen un estadi 5 estreles, és a dir, si té una capacitat de 70.000 espectadors.

10 milions més barat que en març

Lay Hoon s’ha compromés a que este fet siga possible, tot i que el projecte que han presentat és 10 milions més barat que al mes de març, per tant, s’espera que prompte hi haja un acord entre institucions. D’altra banda, este dijous serà l’alcalde de València, Joan Ribó, qui es reunisca amb el club.

Les dos parts tenen un gran interés perquè es desbloquege d’una vegada esta situació. El Nou Mestalla és necessari que s’acabe principalment pels veïns de la zona i els establiments del seu voltant, que compraren uns terrenys per un valor que finalment no s’ha adequat a la demanda existent, ja que l’estadi porta més d’una dècada paral·litzat.