ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València lluitarà amb la Premier per Veloso

Per Blanquinegres · 13 Novembre, 2016

La setmana passada fonts properes al club van confirmar que Suso García Pitarch i el seu equip de treball estan rastrejant el futbol italià i va sorgir el nom de Miguel Veloso. El migcampista del Genoa agrada i molt per a reforçar la parcel·la ampla del camp.

Davant una operació ja de per si mateix complicada de moment d’escometre-la, el preu del lusità i la situació econòmica pròpia -segons Layhoon Chan – podria enquistar-se encara més. I açò que futbolista i club interessat podrien forçar un preu menor en quedar lliure el pròxim estiu. Des d’Anglaterra apunten al fet que el València tindrà un competidor per l’internacional portuguès. El Southampton de Claude Puel, que marxa 10º en la Premier, pretén al migcampista. Els mitjans insulars asseguren que “lluitaran amb el València per Veloso“.

El mercat hivernal està ple de clubs compradors amb nombroses urgències. I a l’hora de signar un futbolista, el pitjor rival que pots tenir davant és un club anglés. En una finestra de traspassos on els preus creixen ostensiblement, una entitat de la Premier League pot desmarcar-se amb ofertes fora de mercat.