ACTUALITAT  

El València CF llança un abonament edició col·leccionista per a la Temporada 2024-25

Per Mauro Pérez · 07 Juny, 2024

El València CF ha presentat una oferta per als seus seguidors més fidels amb el llançament de l’abonament edició col·leccionista per a la temporada 2024-25, disponible a partir de només 5 euros. Aquest abonament limitat i personalitzat permet als aficionats conservar un record tangible de la seua passió per l’equip.

Els aficionats tenen dues opcions per a triar, les dos ópcions son assequibles i plenes de valor simbòlic:

Opció 1: Targeta Abonament Col·leccionista 2024-25

Per un preu de tan sols 5 euros, els aficionats poden obtindre una targeta personalitzada amb el seu nom, cognom i número de Soci VCF. Esta targeta inclou tots els detalls impresos de la temporada 2024-25, convertint-se en un record especial per a guardar i presumir de valencianisme.

Opció 2: Pack Abonament Col·leccionista 2024-25

Per 15 euros, els seguidors poden optar pel Pack Abonament Col·leccionista, que a més d’incloure la targeta personalitzada, ve amb un estoig metàl·lic amb l’escut del València CF i una funda especial per als abonaments. Esta opció és perfecta per a aquells que desitgen un conjunt més complet i elegant per a preservar el seu abonament.

València CF convida a tots els seus aficionats a aprofitar estes opcions i adquirir el seu abonament edició col·leccionista.