Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València li presenta una nova oferta a Castillejo

Per Blanquinegres · 22 Agost, 2023

El València ha deixat per als últims onze dies de mercat molts deures per fer, com és la tònica habitual del club en els últims anys, on no sols busca peces que li completen la plantilla, si no que busca tancar operacions clau per al bon rendiment de l’equip al llarg de l’any.

Per a poder donar l’espenta definitiva per Mir, que anit va marcar contra l’Alabés però també es va obrir les portes públicament afirmant que no “està content amb jugar tan poc”, el València CF vol donar eixida a Samu Castillejo, al qual este dilluns li va presentar una oferta del Tijuana FC, de la Lliga mexicana, tal com ha avançat Tribuna Deportiva.

El jugador manté la posició que li va traslladar al club fa diverses setmanes, quan li van plantejar les opcions d’Aràbia. El futbolista vol que el club assumisca el 20% del contracte que té signat. Castillejo va signar fins a 2025 i li queden 5 milions bruts per cobrar, el jugador està demanant un brut per a rescindir i el València CF ofereix una quantitat molt xicoteta i allunyada del milió.

Rafa Mir espenta

Rafa Mir va tornar a quedar-se en la banqueta en el partit davant l’Alabés, on el seu equip va aconseguir la segona derrota consecutiva de la temporada.

El murcià, amb una oferta del València, va eixir en els minuts finals i va fer un espectacular golàs, que només va servir per a maquillar el resultat final.

Reivindicació: «Jo sempre he estat ací, ací estan els números, sempre que he pogut jugar he fet gols; però no, no estic content, la veritat. Ni per jugar poc, ni per perdre hui. No és el que vull ni el que ha de voler el club»