Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València li oferirà renovar a Lato

Per Alex Alfaro · 02 Desembre, 2022

La renovació de Lato mai ha sigut senzilla, ni ho és ara mateix ni té pinta que ho siga una vegada comencen unes negociacions que encara no s’han donat. Després de la reunió a Singapur, el lateral esquerre del València no ha tingut cap novetat del València, no obstant això el club té pensat realitzar un intent de renovació, tal com va informar el Diari AS.

El València C.F vol evitar coste el que coste veure’s obligat a regalar a Lato i a Jesús Vázquez perquè cap dels dos acabe renovant. I per a això el primer problema que s’ha de solucionar és el de Lato. El València ha pres la decisió d’oferir-li un nou contracte al futbolista de la Pobla de Vallbona.

Un dels aspectes que ha fet que el club finalment es decante per esta opció ha sigut el gran rendiment que ha tingut “el xiquet” amb el València. En el primer tram de la temporada es va guanyar tindre més oportunitats després de les lesions de Jesús Vázquez i Gayà i ha demostrat estar sempre a la disposició de l’equip arribant a jugar en posicions inèdites per a ell com pot ser el mig del camp o la posició d’extrem

No obstant això, en cap moment serà una oferta a l’alça. Tal com ha informat este mateix mitjà de comunicació, serà una oferta a la baixa i ajustada a les limitacions econòmiques del València C.F. Un dels punts més importants per al jugador són els anys de contracte i el pes que tindrà en la plantilla. Lato busca minuts i serà impossible que el València li ho puga garantir tenint a algú com Jose Luís Gayà en eixa mateixa posició.

Des del club són optimistes i estan segurs que Lat estarà d’acord a acceptar eixe nou pla que li presentaran. Encara no s’ha produït cap reunió amb els Toldrá, agència de representació de Lato i de Gayà entre molts altres jugadors.

Per l’altre costat de la moneda, Lato haurà de valorar les ofertes i opcions que té fora del club. Són molts els equips que han trucat a la porta, com és el cas del Getafe en l’última setmana del mercat d’estiu, però encara no ha arribat cap proposta  ferma que convença a Lato de cara a la pròxima temporada. Tots els escenaris estan oberts i serà el jugador qui haja de prendre una decisió en les pròximes setmanes.