ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València li ha fet una oferta de renovació a Pablo Gozálbez

Per Alejandro Fernandez · 14 Març, 2023

El València està movent fitxa amb els jugadors del filial que acaben contracte al final d’aquesta temporada i ja s’ha posat en contacte amb el capità del València Mestalla, Pablo Gozálbez, per a la seua renovació, segons ha informat Relevo. El club considera que Pablo Gozálbez és molt important en el present del Mestalla i vol que el continue sent en el futur en el primer equip. 

El futbolista és un dels noms destacats de la plantilla dirigida per Miguel Ángel Angulo aquesta temporada, en la qual estan recollint grans resultats, ja no sols en la competició de lliga en la qual estan situats segons, sinó també en la Premier League International Cup, on ja estan en semifinals.

Pablo Gozálbez no va comptar per a Bordalás i no va tindre oportunitats en el primer equip, Gattuso el va cridar per als entrenaments, però l’entrenador que està apostant més per ell és Baraja. El futbolista de 21 anys ha ficat 3 gols i ha assistit en 4 ocasions amb el Mestalla i ja és un habitual en els entrenaments de Baraja.

El jugador ha rebut diverses ofertes de la Segona Divisió espanyola i també d’equips internacionals que volen fer-se amb els serveis de Pablo, qui té un rol més semblant al de André Almeida. Ara Pablo valora les ofertes que té damunt de la taula, inclosa l’oferta de renovació del València.

El club vol renovar a un dels jugadors importants del Mestalla per a mantindre l’estructura de l’equip d’Angulo de cara a les pròximes temporades i també que la distància entre el primer equip i el filial disminuïsca, i tindre així, als jugadors preparats per a poder fer el salt a la Primera Divisió sense problemes.

Hola