Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València li comunica a Cenk que exercirà l’opció de compra de 5 milions per ell

Per Marc Santiago · 08 Juny, 2023

Cenk Özkacar ha completat la seua primera temporada en el València CF, on no ha acabat de deixar molt bones sensacions. Si bé els seus primer partits amb l’equip van sorprendre i van agradar prou a l’afició valencianista, no ha sabut mantindre eixa regularitat al llarg de la temporada, cosa que li ha costat no comptar amb la confiança de Baraja que ha optat més per Paulista i Diakhaby com a la seua parella de centrals titulars.

El turc encara és jove, ja que té solament vint-i-dos anys, però el club ara mateix no està en una situació que es permeta pagar per un futbolista que no done un rendiment immediat. No obstant això, des de la directiva tenen molt clara en l’aposta per Cenk i ja li han comunicat que exerciran l’opció de compra que tenen sobre ell per 5 milions d’euros, com bé informa Héctor Gómez.

És una operació estranya, ja que el pressupost del club ara mateix no és gens elevat, per la qual cosa sorprén eixa aposta per un jugador que, com ja he dit abans, no ha demostrat valdre eixa quantitat. Més quan en les categories inferiors tens jugadors que demostren tindre un gran potencial i que podrien perfectament entrar en la dinàmica del primer equip, com ja han demostrat Javi Guerra, Diego López i Alberto Marí.

El club ha decidit apostar pel turc segurament per les seues condicions, que encara que faça falta polir-les, són bastant bones. Un central de gran envergadura, amb bon joc aeri, eixida de baló i esquerrà. Són qualitats que dins del mercat de jugadors estan ben valorades i potser eixa és la raó principal de l’aposta del club per ell, el preu que podrà tindre en un futur.