ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València li comunica a Bordalás que són optimistes amb l’arribada de Lerma

Per Alex Alfaro · 31 Juliol, 2021

En l’eterna lluita del València per portar a un “6”, el València continua optimista amb les seues possibilitats d’incorporar a l’equip a Lerma. És més, des del club li han comunicat a Bordalás que per l’evolució del mercat existeix un alt percentatge de possibilitats que Lerma acabe vestint la samarreta del València C.F, segons ha informat el programa de radio “Ser Deportivos Valencia”.

A més, en la reunió mantinguda amb Bordalás també el club ha fet especial èmfasi en el fet que no serà una operació es que puga finalitzar durant els pròxims dies, si no que serà més per a la tercera o última setmana del mercat.

D’altra banda, el Bournemouth de moment només vol una operació en forma de traspàs, però des del club confien que amb l’evolució dels dies es conformen amb únicament una cessió. Si no apareix aqueixa oferta de 10 milions d’euros, Lerma li ha comunicat a l’equip anglés que únicament eixiria eixit al València.

Una altra opció que el Bournemouth posa sobre la taula és que el València pague 2 milions d’euros per la cessió. Ara mateix en la partida d’escacs ningú es mou de la seua posició.

Com hem dit, des del València són molt optimistes, però cal recordar que l’estiu passat tothom donava com fitxat a Capoue l’any passat. Per aquesta mateixa raó, Corona ha activat una sèrie d’operacions com la de Eteki