+  PRIMER EQUIP  

El València jugarà les 3 pròximes jornades després d’Atlètic i Sevilla

Per Pere Alapont · 24 Abril, 2015

El València Club de Futbol disputarà els seus respectius encontres de Lliga de les 3 pròximes jornades després que ho hagen fet Atlètic de Madrid i Sevilla. El primer cas serà el d’aquest cap de setmana; els de Nuno juguen dilluns a les 20.45 a Mestalla, una vegada coneguts els resultats de madrilenys i andalusos, els quals juguen dissabte i diumenge respectivament.

La jornada següent, la intersetmanal, Sevilla disputarà el seu partit a Eibar dimecres a les 20 h i l’Atlètic a les 22 h. Els de Mestalla, per la seua banda, ho faran dijous a Vallecas a les 20 h. I la següent data, la 35, que és l’última que es coneix fins ara, l’Atlètic rebrà a l’Athletic Club dissabte a les 18 h i el Sevilla al Madrid a continuació, mentre que el València jugarà a Mestalla diumenge a les 19 h contra l’Eibar.

Una coincidència, per tant, que fa que el València haja de jugar les tres pròximes jornades, en menys de 8 dies i coneguent el resultat dels seus competidors per la Champions, fet que pot donar-li pressió als blanquinegres en cas de victòries prèvies d’aquests o pot traslladar-los certa calma si no han aconseguit els tres punts.