La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València jugarà en un horari diferent a la resta d’equips
,

El València jugarà en un horari diferent a la resta d’equips

COMPARTIR

El València no jugarà el diumenge a les 18:30 de la vesprada com la resta dels equips. El club de la Capital del Túria ja no es juga res en la taula de classificació, igual que el RCD Espanyol. Per este motiu, la Lliga de Futbol Professional ha pres la decisió de ficar este partit en un altre horari.

Canvi d’horari a l’Espanyol – València

En un principi, el partit estava ficat el diumenge quinze de maig a les 18:30 de la vesprada, com la resta de partits. Però amb el canvi de la lliga, el València jugarà el dissabte catorze de maig a les 18:30. La principal raó de fer este moviment és per temes televisius. Així, els espectadors podran veure més partits al llarg del cap de setmana.

No obstant això, l’Espanyol – València no serà l’únic partit d’eixe dia, ja que el Celta i l’Elx també estan en la mateixa situació que el València i el seu rival. L’única diferència és que el Celta – Elx es jugarà a les nou de la nit. Els dos equips també han certificat la permanència i no tenen opcions matemàtiques d’arribar a posicions europees. 

El València – Celta també es podria jugar en horari diferent

Per últim, és molt probable que el València també jugue l’última jornada de lliga en un horari diferent a la resta. Açò és perquè el seu rival serà el Celta de Vigo. Esta jornada, l’equip de la Capital del Túria i el club gallec ja juguen en un altre dia. Per tant, tot fa indicar que a l’última jornada de lliga també es repetirà esta situació.