ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València ja ha venut 5.000 entrades per al partit de Lliga davant el Getafe

Per Miguel Castells · 10 Agost, 2021

El València va posar a disposició dels seus aficionats 3.000 entrades per a presenciar el Trofeu Taronja, i tot i que eren poques no va aconseguir vendre totes. La situació era preocupant, ja que fins a 2022 este serà el mètode de venda per a anar a Mestalla, no obstant això, fa la impressió que a esta primera jornada el valencianisme està més animat.

5.000 entrades venudes

A falta de tres dies per al debut de l’equip a la Lliga el club ja ha venut 5.000 entrades, és a dir, una tercera part de la capacitat que té disponible. Les noves mesures imposades per la Generalitat i confirmades per Ximo Puig afirmaven que als grans esdeveniments de la Comunitat Valenciana la capacitat màxima seria de 15.000 persones.

Més il.lusió

D’esta manera, després de rebaixar els preus tan abusius que s’observaren al Trofeu Taronja, l’afició comença a il.lusionar-se amb este València de Pepe Bordalás. És una realitat que l’equip necessita reforços, però l’entrenador alacantí ha canviat la mentalitat de l’equip i de la ciutat, que té més ganes de veure a l’equip que la temporada passada.