+  FITXATGES  

El València ja ha preguntat per Pedro

Per Alex Chardí · 08 Abril, 2015

El jugador canari del FC Barcelona està decidit a eixir el pròxim mercat d’estiu davant la situació que ell mateix ha declarat “difícil” per la falta d’oportunitats que està tenint als esquemes de Luis Enrique. El Barça ha valorat la seua eixida en 20 milions d’euros segons el diari Sport, i el club que els pague podrà gaudir del seu joc.

El València CF, vol aprofitar circumstàncies del mercat com esta i segons ha informat el programa Sillas Gol, el València CF s’ha ficat en contacte amb Bahia Internacional (agència de representació del futbolista) per tal de preguntar per la situació del jugador que desitja canviar d’aires. El jugador sap de l’interés i veu el València com una opció molt seriosa per continuar la seua carrera esportiva. A més, el mateix jugador i la seua dona, ja han preguntat per zones on viure a la ciutat del Túria.

El València està decidit a fitxar un jugador de banda el pròxim mercat, i Pedro reforçaria l’equip donant un plus més de qualitat a la plantilla. A més, la seua polivalència donaria molta versatilitat a l’equip i el València veu en ell un jugador que encaixaria molt bé. D’esta manera el València ja iniciat els contactes per tal de poder fitxar a l’internacional espanyol, pel qual el València apostaria fort, ja que ara mateixa al Barça percep un salari que el situaria en l’escaló més alt de la plantilla valencianista, molt prop d’Álvaro Negredo.

Pedro valora molt positivament l’opció blanquinegra, però cal no oblidar que grans clubs del vell continent també estan interessats a contractar al tinerfeny. Arsenal, Liverpool, Juventus, Inter i, fins i tot el Bayern, del seu padrí Pep Guardiola, estarien també molt interessats a sumar Pedro als seus projectes.

A pesar de la falta d’oportunitats que reclama Pedro al Barça, ha sigut capaç d’anotar 10 gols i donar 6 assistències en 38 partits on ha participat. A més, el canari amb sols 27 anys compta amb un palmarés envejable: 4 lligues, 2 Champions, 2 Copes del Rei, 4 Supercopes d’Espanya, 2 Supercopes d’Europa, 2 Mundials de Clubs, i un Mundial i una Eurocopa amb la selecció espanyola.

tenda blanquinegres