ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València ix en defensa de Gayà en Twitter

Per Alejandro Fernandez · 13 Febrer, 2023

En finalitzar el partit del passat dissabte entre el València i l’Athletic, un grup de jugadors del València es van acostar una mica a la graderia d’animació de Mestalla i van fer gestos amb les mans per a demanar perdó als aficionats pel resultat del partit i per la situació esportiva per la qual travessa actualment el club, que està en posició de descens.

Les càmeres de Gol TV capten com José Luís Gayà, el capità del València li diu “no vages, no estan” a Mouctar Diakhaby. Entre els jugadors que es van acostar estaven Jesús Vázquez, Toni Lato, Mouctar Diakhaby i Ilaix Moriba. El capità va marxar al túnel de vestuaris directament i aquesta acció ha sigut recriminada per l’afició en les xarxes socials després del partit.

L’afició no va entendre aquesta fet del capità després de tot el que ha fet pel club. El València ha eixit a defensar a Gayà en la xarxa social de Twitter amb la publicació d’una foto del jugador valencianista celebrant amb el puny, amb la paraula “CAPITÀ” i una emoticona del ratpenat.