La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València invadeix el Riu Túria
,

El València invadeix el Riu Túria

COMPARTIR

L’equip dirigit per Marcelino García Toral ha ‘gaudit’ al matí del divendres d’un entrenament una mica distint. Els jugadors, acompanyats pel cos tècnic, han deixat pilota i botes a la Ciutat Esportiva i s’han calçat les sabates de córrer per anar-se’n a fer running a l’antic llit del Riu Túria. Allí han fet sèries de carreres.

Els jugadors del València han fet la sessió física del dia a un dels llocs més transitats de la ciutat per a practicar aquest tipus d’exercici. Aquesta pràctica de canviar la Ciutat Esportiva pel Riu Túria no és la primera vegada que el cos tècnic de Marcelino la porta a cap. La passada pretemporada ja varen fer-lo per no saturar els caps dels jugadors.

A més de canviar de lloc i trencar amb la rutina de la Ciutat Esportiva, aquesta sessió serveix també per a apropar a l’equip amb la gent de la ciutat, que humanitza més als jugadors i se sent més prop d’ells.

L’equip s’exercitarà aquest divendres amb triple sessió i continua amb la rutina prevista fins al dia 19, que marxarà a Crans-Montana, a Suïssa, on farà l’stage de pretemporada.