PRIMER EQUIP  

El València invadeix el Riu Túria

Per Blanquinegres · 12 Juliol, 2019

L’equip dirigit per Marcelino García Toral ha ‘gaudit’ al matí del divendres d’un entrenament una mica distint. Els jugadors, acompanyats pel cos tècnic, han deixat pilota i botes a la Ciutat Esportiva i s’han calçat les sabates de córrer per anar-se’n a fer running a l’antic llit del Riu Túria. Allí han fet sèries de carreres.

Els jugadors del València han fet la sessió física del dia a un dels llocs més transitats de la ciutat per a practicar aquest tipus d’exercici. Aquesta pràctica de canviar la Ciutat Esportiva pel Riu Túria no és la primera vegada que el cos tècnic de Marcelino la porta a cap. La passada pretemporada ja varen fer-lo per no saturar els caps dels jugadors.

A més de canviar de lloc i trencar amb la rutina de la Ciutat Esportiva, aquesta sessió serveix també per a apropar a l’equip amb la gent de la ciutat, que humanitza més als jugadors i se sent més prop d’ells.

L’equip s’exercitarà aquest divendres amb triple sessió i continua amb la rutina prevista fins al dia 19, que marxarà a Crans-Montana, a Suïssa, on farà l’stage de pretemporada.