ACTUALITAT  FITXATGES  

El València, interessat en dos defenses argentins

Per Jorge Olmos · 02 Abril, 2020

El València segueix treballant amb l’objectiu de renovar la defensa de cara a la següent temporada i s’ha fixat en dos joves argentins formats a les categories inferiors de River Plate: el lateral dret Gonzalo Montiel i el central Lucas Martínez Quarta, segons ha informat el diari argentí Olé.

L’interés per Montiel ja ve de darrere, havent sonat per a reforçar la posició que més dubtes ha generat als últims temps a Mestalla, la de lateral dret. Posició en la qual el titular segueix sent un migcampista reconvertit com Daniel Wass després dels constants problemes de Florenzi i la nul·la adaptació de Thierry Correia.

A més, se suma a la llista el central internacional argentí de 23 anys Martínez Quarta, amb el que ja s’haurien iniciat els contactes, a pesar que també ha despertat l’interés de grans clubs europeus com l’Inter de Milà o el mateix Milà.

Els dos jugadors tenen clàusules altes -22 milions Martínez Quarta i 20 Montiel- debut a la mescla de joventut i experiència que han adquirit a les ordres de Marcelo Gallardo, on han sigut titulars en la conquesta d’una Copa Libertadores i han aplegat a la final d’una altra.

No obstant això, el club argentí necessita vendre en el pròxim mercat i estaria dispost a negociar el preu dels dos defenses candidats a emigrar. A més, els dos joves han sigut companys a les categories inferiors de River Plate i han aplegat junts al primer equip. ¿Per què no fitxar els dos pel València?