La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València intenta vendre a Maxi per a fitxar a Cavani
,

El València intenta vendre a Maxi per a fitxar a Cavani

COMPARTIR

El València treballa en la incorporació d’un davanter. La passada temporada, els únics jugadors que van ser capaços de superar els deu gols van ser Carlos Soler i Gonçalo Guedes. El segon ha sigut venut al Wolverhampton. Per este motiu, el club està buscant en el mercat per a poder fitxar a un futbolista que puga fer un bon registre de gols. 

Cavani espera al València

Ara mateix, la primera opció és Edinson Cavani. El davanter uruguaià va acabar contracte amb el Manchester United i està sense equip. Cavani vol continuar jugant en Europa, perquè vol tindre opcions de jugar el Mundial, el qual es disputarà el mes de novembre. 

El València està en la carrera per a fitxar a Cavani. Gennaro Gattuso ha parlat amb el futbolista i l’ha explicat el projecte i la participació que tindria. Ara mateix, segons ha informat el periodista valencià Hèctor Gómez, el València està tractant de vendre a Maxi Gómez per a poder alliberar espai en el Fair Play Financer i firmar a Cavani. 

El Vila-real també està atent

Per la seua part, el davanter continua a l’espera. No obstant això, el València no és l’únic equip interessat en Cavani i podria anar-se’n a un altre equip si el club che no és capaç de tancar l’operació a temps. El Vila-real també està atent a la situació i acaba de donar eixida a Paco Alcácer. 

El València és conscient que no és fàcil el fitxatge de Cavani. Per este motiu, ja treballa en possibles alternatives. Segons ha afegit Hèctor Gómez, si el València no és capaç de tancar la incorporació de Cavani, el club vendrà a Maxi Gómez i Marcos André i fitxarà a un davanter que puga assegurar una bona xifra de gols amb el salari dels dos.