Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València insisteix en Luis Alberto i pregunta al seu entorn

Per Alex Alfaro · 21 Desembre, 2022

Luis Alberto eixirà en les pròximes setmanes de la Lazio, o almenys eixa és la intenció del club italià. Des de fa ja temps busquen un substitut però primer haurà d’eixir el migcampista. Segons ha informat la Gazzetta dello Sport, el València és un dels clubs interessats a pesar que seria un fitxatge més que utòpic per al club de Mestalla. 

La xifra que posa sobre la taula este mateix mitjà de comunicació és la d’una cessió amb opció de compra obligatòria per 20 milions d’euros. Una cosa completament irreal i que el València no podria assumir en cap cas per eixos números, tenint en compte que el fitxatge més car de l’estiu passat va ser André Almeida per 8 milions d’euros, i no es va desemborsar ni un cèntim més per cap jugador en format compra.

A més, cal recordar que el València té intenció d’executar opcions de compra per alguns jugadors com podria ser el cas de Cenk Okcakar i Justin Kluivert.

El València insisteix per Luis Alberto i pregunta al seu entorn

Tal com ha informat el periodista Mateo Moretto, en les últimes hores el València ha preguntat directament a l’entorn del futbolista per a conéixer més a fons quines són les seues condicions i  la situació en la qual es troba. No obstant això, a pesar que esta xicoteta aproximació, no hi ha res ni molt menys avançat.

No sols el València està interessat en ell, sinó altres clubs espanyols com és el cas del Vila-real o l’Atlètic de Madrid, encara que només estarien interessats en una cessió. El Sevilla és un altre dels clubs que participaria en una suposada licitació.

A més, Gattuso cerca un perfil molt més defensiu. Luis Alberto és un futbolista que pot arribar a actuar com un mitjapunta fins i tot. El seu rendiment esta temporada a Itàlia tampoc està sent la millor.