ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València inscriu a un nou jugador en LaLiga

Per Alex Alfaro · 09 Agost, 2023

Després de parar les arribades de Sergi Canós i Selim Amallah fins que no es produïsquen més vendes per ordre de Peter Lim, el València ha inscrit a Javi Guerra i Fran Pérez en LaLiga regularitzant així la seua situació de cara al començament de lliga este divendres.

D’esta manera, almenys per a la primera jornada, Fran Pérez canvia el seu rol. El València tenia en el seu full de ruta que Fran Pérez marxara cedit esta temporada, amb l’objectiu de jugar tots els partits possibles.

Amb Javi Guerra no hi havia dubtes. Va renovar fins a 2027 i ho va fer ja amb fitxa del primer equip, faltava únicament el tràmit d’inscriure’l en LaLiga, cosa que succeirà amb Diego López quan el club oficialitze una renovació pactada fa dos mesos i que es va signar esta setmana la seua renovació.

Mentrestant, el Sevilla, després de tancar la inscripció de Badé i Pedrosa, ja va anunciar que ja ha aconseguit inscriure als seus cinc fitxatges en LaLiga i podran estar disponibles davant el València, trobada que finalment es disputarà a les 22.00 hores del divendres.

Això ha ocurregut este matí, però en les últimes hores el València també ha inscrit en l’aplicació de La liga la fitxa de primer equip de Diego López.

Plantilla completa que ara mateix apareix en La Liga

Cos tècnic: Baraja, Jose Maria Sanz

Porters: Jaume (1), Rivero (13), Mamardashvili (25)

Defenses: Diakhaby (4), Paulista (5), Guillamón (6), Thierry Rendall (12), Gayà (14), Cenk (15), Foulquier (20), Jesús Vázquez (21), Cömert (24),

Migcampistes: Guerra (8), Almeida (10), Pepelu (18), Racic (19), Fran Pérez (23)

Davanters: Hugo Duro (9), Castillejo (11), Marcos André (22), Diego López