Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València inscriu a un nou jugador en LaLiga

Per Blanquinegres · 31 Agost, 2023

El València CF inscriu a Selim Amallah en LaLiga. El club de Mestalla ha formalitzat la disponibilitat del marroquí per a jugar a Vitòria este dissabte. El migcampista del Valladolid va ser presentat ahir com a nou jugador del València en qualitat de cedit amb opció de compra.

El València CF apura les últimes hores de mercat a la recerca d’un davanter de baix cost per ordre de Peter Lim una vegada que ha caigut la cessió de Rafa Mir, que finalment romandrà al Sevilla.

Arribada al València CF

“Mai vaig dubtar de vindre. He tingut altres ofertes, però des que em van contactar només em vaig centrar en el València CF. Sempre hem estat en contacte. Sabia que hi havia altres temes que arreglar abans d’arribar, però ara que soc ací estic molt feliç”

Posició en el terreny de joc

“Soc migcampista, un futbolista tècnic amb pilota, però m’agrada jugar cap amunt i intentaré adaptar-me tan bé com siga possible per a ajudar a l’equip. La meua posició favorita és la de ‘10’, però també puc jugar de ‘8’. Un dels meus forts és la meua polivalència”

Entrenament i Baraja

“Ha anat molt bé. He parlat molt amb Baraja, és una llegenda del València CF i estic convençut que aportaré molt a l’equip”