Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València ingresarà 199 494 euros després de l’eixida de Gayà, Wass i Cavani del Mundial

Per Alex Alfaro · 02 Desembre, 2022

L’Uruguai ha guanyat a Ghana en l’últim partit de la fase de grups amb dos gols de De Arrascaeta. No obstant això, el resultat no li val a la selecció charrúa per a estar en huitens de final. La victòria de Corea del Sud sobre Portugal (2-1) li dona la segona plaça del grup als sud-coreans i la primera a la selecció lusitana. De Arrascaeta va anotar el primer gol després de rematar un rebuig d’un dispar anterior de Luis Suárez. El jugador del Flamengo va marcar el segon només uns minuts després. Ghana va tindre la possibilitat d’avançar-se amb un penal llançat per André Ayew i que Rochet va parar. La selecció africana va tindre un bon inici de partit, però després del penal fallat va baixar el ritme o l’Uruguai el va pujar.

D’esta manera, l’Uruguai cau eliminat del Mundial i amb ells el valencianista Edinson Cavani. La seua eliminació s’uneix a la de Wass amb Dinamarca i la lesió de Gayà amb Espanya que també li va obligar a abandonar la convocatòria de la Selecció espanyola. Cal recordar que el València s’emporta el 100% del que genera Gayà, el 33% del que genera Cavani i el 50% del que genera Wass.

El València ingressarà 67439 euros per Gayà, 92120 euros per Wass i 199494 euros per Cavani. És un total de 358143 pels tres jugadors, una xifra inferior a l’esperada amb la perspectiva i l’esperança de que Gayà i Cavani finalitzaren el mundial en una fase més avançada de la competició.