ACTUALITAT  

El València indica amb quin aforament començarà el Nou Mestalla

Per Pablo Marquez · 23 Juny, 2022

El València ha presentat el projecte del Nou Mestalla als mitjans de comunicació i a l’afició. El club ha convocat una roda de premsa dins del nou estadi situat en l’avinguda de les Corts Valencianes on ha explicat en què consistirà el seu projecte i com s’acabarà. 

Un dels aspectes principals que preocupa a gran part del valencianisme és l’aforament que tindrà el Nou Mestalla. En la presentació del projecte, el València ha confirmat que el Nou Mestalla començarà amb un aforament de 49.058 espectadors. La idea del club és fer un estadi de 70.000, però han pensat que la millor forma és construir-lo de forma gradual i per fases. 

La principal raó per la qual consideren que no s’ha de fer inicialment un estadi de 70.000 persones és perquè han analitzat l’assistència a Mestalla els últims anys i no volen tindre un estadi que no es puga omplir. Per este motiu, la idea és millorar amb els anys amb un equip més competitiu i acabar amb un estadi de 70.000. 

Imatge

Un estadi per a grans esdeveniments

La idea que té el València CF és poder cobrir grans esdeveniments esportius amb el Nou Mestalla quan tinga una capacitat de 70.000 espectadors. De fet, el club ha confirmat que eixos esdeveniments podrien ser grans partits de futbol com la final de la UEFA Champions League o partits del Mundial si Espanya aconsegueix acollir la gran cita del futbol de seleccions.