La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València tracta de tornar a nivells prepandèmia amb canvis en el departament de marketing
,

El València tracta de tornar a nivells prepandèmia amb canvis en el departament de marketing

COMPARTIR

Peter Lim està realitzant canvis en els últims mesos en l’estructura del club. Amb l’arribada de Lay Hoon, el màxim accionista del València busca tornar a tindre gent de la seua confiança controlant el club. Així es va veure en la foto que publicava el club on apareixien: Peter Lim, Gennaro Gattuso, Lay Hoon, Miguel Ángel Corona i Lay Hoon. 

Tornar als ingressos de la 19-20

D’altra banda, des de Meriton sempre han explicat que la situació econòmica actual ha sigut provocada en part per la Covid. Amb la pandèmia, el club va perdre molts ingressos i es va veure obligat a vendre futbolistes importants. 

Per a poder solucionar açò, segons ha informat 2paybook i ha pogut confirmar blanquinegres, el València ha fitxat a Sandra Schroeder per a fer-se càrrec del negoci internacional dins del departament de marketing del club que dirigeix Jorge García. Esta executiva alemanya treballava en Blinkfire Analytics.

Ara mateix, el principal objectiu del club i pel qual han incorporat a esta persona és desenvolupar una estràtegia per a tornar als ingressos de la campanya per a facturar, en este apartat, una xifra similar a l’aconseguida en l’última campanya abans de la Covid on el València va guanyar 25,2 milions d’euros. 

Les pèrdues del València

El València vol recuperar-se econòmicament, perquè ja són molts anys presentant pèrdues al final de l’exercici econòmic. En la temporada 2020-2021, el club va registrar unes pèrdues de 31 milions d’euros. Este estiu, Lay Hoon va informar que esta campanya serien majors i s’estimen uns 50 milions. Per esta raó, és tan important per a un club com el València buscar un pla d’activació. 

Tal com hem pogut confirmar, Sandra Schroeder no és un fitxatge de hui, ja que porta un temps treballant en el València. No obstant això, no és un nova àrea que el club vullga desenvolupar. Sinó que ha arribat per a substituir l’eixida d’altre treballador que ja ocupava el seu càrrec dins del departament de marketing. La nova treballadora del club parla perfectament anglés, i tractarà de sumar a un departament que està portant bons resultats a l’entitat.

Puma i el València, prop de renovar

València i Puma es troben molt prop d’arribar a un acord per a ampliar la seua vinculació més enllà de l’any 2024. Puma va signar un acord llarg des de 2019 fins al pròxim 2024. Tant el València com Puma estan molt satisfets amb l’acord al qual s’ha arribat i per això porten des de fa ja mesos en plenes negociacions.