+  FITXATGES  

El València i Nuno volen porter urgentment

Per Pere Alapont · 15 Juliol, 2015

La pretemporada ha començat i el València necessita reforçar com més prompte millor una de les zones del camp que li ha quedat coixa per culpa d’una lesió. La porteria i l’integrant que ha d’ocupar-la mentre Diego Alves es recupere dels lligaments del genoll dret ha sigut objecte de debat des que finalitzà la temporada i sembla que l’assumpte podria tancar-se, d’una vegada per totes, en les pròximes hores.

El ball de noms ha anat oscil·lant d’un temps a esta part i en estos moments torna a sonar amb força el de Víctor Valdes, del qual s’apunta que podria arribar en qualitat de cedit. Valdes reunix dos condicions molt importants del que el València demana al porter que arribe; per una part és un guardameta veterà (33 anys) i per altra podria vindre cedit, tornant al seu club actual, el Manchester United, quan els de Mestalla disposen al 100% dels seus porters actuals. El jugador voria amb bons ulls recalar al conjunt de Mestalla, on tornaria a disposar de minuts i a jugar la màxima competició europea. De totes maneres, en el dia d’ahir el diari SPORT anunciava que el porter també havia sigut oferit al Reial Madrid i el seu futur és incert a hores d’ara.

Altre futbolista que ha sonat és Salvatore Sirigu, porter del PSG a qui se li ha obert la porta del club. La seua eixida del club parisenc està en les seues mans, ja que el director esportiu del club, Olivier Letang, ha manifestat que si el jugador demana ser traspassat no s’oposaran. Darrere de Sirigu, però, també estan la Roma, l’Inter i la Fiorentina.

Per últim, la figura que més recentment ha aparegut en el panorama de fitxatges dels de Mestalla és la de David Ospina, porter de l’Arsenal de 26 anys. Al colombià li han eixit dos durs competidors en la porta gunner com són Petr Cech i Wojciech Szczęsny, però després d’unes declaracions del passat dilluns pareix que la seua intenció és seguir a Londres. El seu tècnic, Arsene Wenger, compta amb ell i preveu que serà bona eixa “competitivitat”.