ACTUALITAT  

El València i LaLiga prohibixen a la Grada d’Animació mostrar un tifo per a assenyalar a Vinícius

Per Joan Marc García · 26 Febrer, 2024

El València jugarà el pròxim dissabte 2 de març a les 21.00h davant el Reial Madrid a Mestalla. Serà el retorn de Vinícius al camp del València i a més, el partit es disputarà després de la manifestació convocada per LibertadVCF.

Un València-Reial Madrid no és un partit qualsevol, però el d’aquest dissabte a Mestalla tindrà encara més tensió degut al que va ocórrer la temporada passada. Vinícius Jr torna trobar-se amb una afició a qui va enviar a segona, a la que va difamar i a la que va provocar durant gran part del partit.

A més, la campanya de manipulació produïda pel jugador brasiler i secundada per els mitjans de comunicació i el propi Reial Madrid, van danyar molt la imatge internacional del valencianisme i de la ciutat de València, fent creure que el valencianisme és racista.

Ara, i amb aquest motiu, la Grada d’Animació havia demanat tant al club com a LaLiga mostrar un tifo abans del partit front el Reial Madrid, en el que s’assenyalara a Vinícius per danyar la imatge del valencianisme. No obstant, tant València com LaLiga no ho han acceptat.

Netflix gravarà a València un documental sobre Vinicius

Netflix es troba produint i gravant un documental sobre Vinicius i vindrà a València a gravar el que ocórrega en el partit contra el Madrid, tal com ha informat Paco Polit. La plataforma, líder en el sector d’streaming i de contingut audiovisual, ja va anunciar fa mesos, a principi d’estiu, la intenció de realitzar un documental sobre Vinicius.

Durant els últims dies han contactat amb diferents periodistes valencians amb l’objectiu de conéixer les seues impressions referent a l’ocorregut la temporada passada a Mestalla on Vinicius va ser protagonisme.

Les càmares seguiran de prop tot el que ocórrega en les graderies i fora d’elles. Però no sols de Netflix. El món sencer estarà pendent del comportament de la graderia valencianista pel que fa a Vinicius.