La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València i la Generalitat assistiran demà a la reunió per a ser seu del Mundial 2030
,

El València i la Generalitat assistiran demà a la reunió per a ser seu del Mundial 2030

COMPARTIR

El Nou Mestalla era un vertader maldecap per a ciutadans, club i Generalitat, però amb l’arribada de Lay Hoon a València s’ha desbloquejat l’operació de forma considerable. Tant és així que, segons Onda Deportiva, la Generalitat i el València Club de Futbol assistiran demà a les 12:00 h a la reunió amb la Real Federació Espanyola perquè el Nou Mestalla siga seu per al Mundial 2030.

València no pot faltar

La candidatura ibèrica (Espanya i Portugal) busca a les millors ciutats i els millors estadis d’estos dos països, i és per això que València i el Nou Mestalla no pot faltar, com ja va admetre Rubiales. Està previst que el nou estadi del club che estiga finalitzat l’estiu de 2025, per tant, entra en els terminis estipulats per a presentar la candidatura.

Els representants

Per part del València CF assistirà Óscar Schneider, que estarà acompanyat de Salva Gomar (president de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana); mentres que per part de la Generalitat estaran presents Joan Carles Cuenca (integrant de l’àrea de Cultura i Esport) i Joan Hornos representant a l’Ajuntament.

Impacte econòmic i social

Que València siga seu del Mundial 2030 generaria un impacte molt positiu a l’àmbit econòmic i social a la ciutat. El Nou Mestalla està pensat per a esdeveniments d’este tipus i no es pot deixar passar l’oportunitat d’albergar-ho si finalment la candidatura ibèrica ix guanyadora. Tot dependrà dels terminis que concreten Meriton Holdings i els polítics valencians. De moment, semblen positius.