ACTUALITAT  

El València, huité en audiències durant la primera volta de LaLiga

Per Eva Tortajada · 19 Gener, 2024

Segons les dades d’audiència, el València és el huité equip de LaLiga amb major audiència total durant la primera volta de la competició. Les estadístiques, liderades pel Barcelona (18.743.000) i el Reial Madrid (16.459.000), situen a l’equip Ché amb 6.382.000 espectadors totals durant els primers 19 partits de la temporada.

Un factor important a tenir en compte és el fet que el València és un dels huit equips que no han retransmés ni un sol partit en obert, al costat del Barça (líder en audiències), el Madrid (segon), l’Atlètic de Madrid (tercer), el Sevilla (sisé), el Reial Betis (nové), la Reial Societat (onzé) i el Vila-real (dotzé).

L’Athletic de Bilbao ocupa la quarta posició de la taula, però és l’equip amb més partits en oberts (huit) de tota la divisió. El Girona (cinqué) i el Celta (seté) també estan per damunt del València, però amb tres i conc partits retransmesos en obert respectivament.

D’aquesta manera, sense comptar els partits en obert i eliminant de les estadístiques al Reial Madrid, el club blaugrana i l’Atlètic de Madrid, el València seria un dels únics tres equips que supera la xifra dels 6 milions d’espectadors totals, juntament amb el Betis i el Sevilla.

A més a més, l’enfrontament del València contra el Barcelona de la dissetena jornada de LaLiga és el dècim partit més vist de tots els 190 que es van disputar. Aquest va comptar amb una audiència de més d’un milió d’espectadors a DAZN LaLiga.

Per altra banda, les estadístiques sense comptar al Reial Madrid, al Barça i a l’Atlètic, situen el derbi València – Vila-real entre els cinc partits oferits només per plataformes de pagament més vistos de tota primera volta.