ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València ha publicat les instruccions per a viatjar a Almeria amb autobús

Per Alex Alfaro · 05 Abril, 2023

Si el pròxim 9 d’abril acompanyaràs al València CF en el desplaçament a Almeria, coneix a continuació tota la informació de servei per a organitzar el teu viatge i que pugues gaudir al màxim l’emoció de l’expedició valencianista al Power Horse Stadium.

-Si viatges amb autobús, hauràs d’estar al Camp de Mestalla (Avinguda d’Aragó) a les 7.10 hores del matí. Preguem màxima puntualitat.

-Els autobusos eixiran rumb a Almeria a les 7.30 hores.

-Per seguretat i pel fet que cada persona està assegurada individualment en aquest viatge, tot aquell que no dispose d’una reserva d’autobús al seu nom no podrà viatjar. Hauràs de presentar el teu DNI i la teua entrada havent de coincidir el nom tots dos documents (entrada + autobús) per a viatjar en l’autobús.

A la volta els autobusos eixiran res més acabar el partit. Es donarà un temps prudencial perquè tota l’afició puga eixir de l’estadi i acudir al punt de trobada dels autobusos. Viatjaràs en el mateix autobús tant a l’anada com a la volta.

-Els autobusos aparcaran molt prop de l’estadi, en una zona on hi haurà restauració i cafeteries (carrer Acebo). Aquesta serà la zona on podrà reunir-se tota l’afició valencianista.

-En l’accés al Power Horse Stadium hauràs de presentar la teua entrada i el teu DNI, havent de coincidir el mateix nom en tots dos per a poder accedir a l’estadi.

No està permesa l’entrada de bombos o qualsevol tipus de megafonia a la graderia visitant del Power Horse Stadium.

-Si acudeixes a l’estadi amb la teua pancarta, aquesta haurà de ser sempre d’una grandària inferior a 3x2m.

Per a evitar cues et recomanem que acudisques amb bastant antelació a l’estadi.

-La porta d’accés per a la graderia visitant del Power Horse Stadium és la Porta 4.