ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València ha presentat la millor oferta per Rugani

Per Pablo Marquez · 30 Septembre, 2020

Cada dia que passa, el final del mercat de fitxatges està més a prop. Per això, els equips són conscients que no podran demanar les mateixes xifres pels seus descarts com feien en el mes d’agost.

Esta situació és la mateixa que li ha passat a la Juventus amb el central italià, Daniele Rugani. La Juventus ha rebut algunes ofertes pel central, el qual no compta per a Andrea Pirlo.

No obstant això, segons ha informat el periodista italià, Giacomo Iacobellis, la millor oferta que ha arribat a les oficines de la Juventus de Torí ha sigut la del València CF.

El València ha proposat una cessió sense opció de compra. Però el club de la Capital del Túria ha oferit indemnitzacions i premis segons objectius. Ara mateix, la Juventus estudia l’oferta i el València espera obtenir una resposta en el dia de hui.

L’equip valencià té altres opcions, però Rugani és el favorit i el fitxatge més avançat. Per tant, haurem d’esperar a la resposta de la Juventus per a conéixer si Daniele Rugani és el primer fitxatge del València de Javi Gracia.