Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT  

El València ha oferit entrades als jugadors de l’Acadèmia i als treballadors del club

Per Pablo Marquez · 28 Març, 2022

El pròxim vint-i-tres d’abril, el València estarà a l’estadi de la Cartuja per a disputar la final de la Copa del Rei davant el Reial Betis. El club de la Capital del Túria disposa de 20.757 entrades per als seus aficionats, els quals han de complir els següents requeriments per a aconseguir una entrada: tindre huit anys d’antiguitat en el seu abonament i haver assistit a un 80% dels partits disputats amb 100% d’aforament a Mestalla esta temporada.

Tots els jugadors de l’Acadèmia podran anar a Sevilla

D’altra banda, segons ha pogut confirmar Blanquinegres, el València sí que ha oferit entrades dins del club. En primer lloc, el club li ha oferit dos entrades a cada jugador de l’Acadèmia del València CF. Una per a ells i una altra per un acompanyant. D’esta forma, tots els jugadors que estan en el València, tindran la possibilitat d’entrar a l’estadi de la Cartuja.

Els treballadors del club tindran opció a entrada

Després, a tots els entrenadors i treballadors del grup també els han oferit entrades. Pel que respecta per als empleats que no estan a jornada completa, el València els ha oferit una entrada per a ells gratis i la possibilitat de comprar altres dos. Quant als treballadors del club que estan a jornada completa, el club de la Capital del Túria els ha oferit dos entrades gratis i la possibilitat de comprar altres quatre.

Per últim, el València ha oferit dos o tres entrades a cada escola vinculada amb el club valencià. D’esta forma, el València ha volgut premiar i recompensar a tota la gent que treballa dia a dia en el club i que ajuda al seu funcionament.