ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València ha oferit el dret a dos entrades a cada jugador de l’Acadèmia

Per Miguel Castells · 24 Març, 2022

El pròxim vint-i-tres d’abril el València jugarà la final de la Copa del Rei davant el Reial Betis a l’estadi de la Cartuja. El club de la Capital del Túria encara no ha avisat a la seua afició sobre com serà el repartiment de les entrades, perquè encara no coneix la xifra exacta, ni la distribució de les localitats entre els equips per l’estadi de la Cartuja.

Des de la Reial Federació Espanyola de Futbol van explicar que a finals d’esta setmana, tindran una resposta clara. S’espera que el València puga rebre un 40% de les entrades, la qual cosa seria un poc més de vint mil. Mentrestant, segons ha informat el periodista Carlos Bosch, el València ha oferit dos entrades a cada jugador de la seua Acadèmia per a anar a la final, així com també als seus treballadors.

El València vol tindre un gest amb els jugadors de l’Acadèmia

La idea és que cada jugador puga anar amb un acompanyant. Amb esta idea, el club valencià vol tindre un gest amb tots els jugadors que han defensat esta camiseta durant la temporada, sense importar la categoria o l’edat. A més d’açò, és un moviment clau per a poder crear un sentiment valencianista entre els més joves.

Veure al València CF en una final és un moment únic que no passa tots els anys. Per este motiu, l’oportunitat d’estar a l’estadi podria ajudar a molts jugadors joves a desenvolupar un sentiment pel club i crear el desig de triomfar en el primer equip del València en un futur.