La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València ha fet una nova oferta a Denayer
,

El València ha fet una nova oferta a Denayer

COMPARTIR

El València necessita reforçar-se de forma urgent. El club necessita fitxatges en totes les línies per a poder tindre una plantilla més competitiva capaç de lluitar per objectius més ambiciosos. Ara mateix, el València estudia l’opció de reforçar la defensa.

Denayer vol jugar en el València

La principal opció del club valencià és Denayer. El central belga ha acabat contracte amb el Lyon i està sense equip. Segons va informar ahir el periodista valencià, Hèctor Gómez, el València està intentant arribar a un acord amb Denayer per a ser el nou central del club che.

L’oferta del València a Denayer

Segons ha informat el periodista Ekrem Konur, el València ha oferit a Denayer un contracte de dos anys amb la possibilitat d’ampliar-lo a un més. El central podria ser una opció molt interessant per a la defensa valencianista. 

Ara mateix les negociacions estan obertes, però encara no han arribat a un acord. Però el desig del jugador és fitxar pel València. De fet, Denayer està prioritzant el club de la Capital del Túria abans que altres opcions. Per tant, haurem d’estar pendents als pròxims dies per a veure quin serà el futur de Denayer.