ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València ha contactat amb Robert Moreno

Per Pablo Marquez · 24 Juliol, 2020

La llista de possibles entrenadors que manegen Anil Murthy i Peter Lim per a la temporada 2020/2021 és considerable. Hi ha molts candidats per ocupar la banqueta valencianista i encara no s’ha decidit qui serà l’encarregat de reconstruir el projecte esportiu.

ROBERT MORENO

Segons ha informat Superdeporte, el València ha contactat amb el tècnic espanyol, Robert Moreno, per a sondejar la seua situació i veure si és una alternativa més per a ser el nou entrenador del València.

El tècnic català va ser molt influent en la classificació de la Selecció Espanyola per a l’Eurocopa que anava a disputar-se este any. Quan va tornar Luís Enrique, Robert Moreno va abandonar la selecció amb molta polèmica.

Després de la selecció, Robert Moreno va fitxar pel Mònaco, un equip important de França que està en hores baixes. L’equip de Robert Moreno va concloure la lliga en la novena posició, però va ser destituït fa cinc dies per part de la directiva i ara està sense equip.

Només Peter Lim sap quin tècnic està millor posicionat per a entrenar al València. De moment, la llista és molt llarga i el club no està complint els terminis que s’havia marcat, ja que la seua intenció era tindre al nou entrenador contractat esta setmana.