ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València ha contactat amb el Saragossa per a conéixer la situació de Fran Escribá

Per Alejandro Fernandez · 09 Febrer, 2023

En els últims dies han eixit diferents noms d’entrenadors per a suplir a Voro en la banqueta valencianista. Alguns entrenadors s’han oferit al club i altres han rebut la trucada del València per a conéixer la seua situació. A Nuno, Abel Ferreira, Roberto Donadoni, Marcelo Gallardo, Baralla i Vicente Moreno, s’ha sumat l’actual entrenador del Saragossa, Fran Escribá, segons ha informat Paco Lloret en Esports Migdia.

El València ha cridat a l’equip aragonés, a través d’un representant, per a conéixer la situació de l’entrenador valencià. Fran Escribá és un entrenador que podria encaixar en els esquemes de la propietat del club, i podria ser el reemplaçament de Voro, si els resultats no arriben i la situació no millora en la competició de lliga.

“Entrenar al València és un honor i no molts valencians l’han fet al llarg de la història”, va dir l’entrenador valencià en una entrevista en 2013 per a la Cadena Ser, durant la seua etapa a l’Elx.

Fran Escribá manté al Saragossa per davall de la meitat de la taula en la segona divisió i l’equip està sent irregular durant la temporada, i fins i tot ha estat en la zona de descens. Malgrat la seua actuació, el València s’ha fixat en ell i han preguntat al club saragossà si l’entrenador té clàusula de rescissió per a conéixer els passos a seguir per a la seua arribada a l’entitat valencianista.