ACTUALITAT  

El València guanya LaLiga Futures

Per Alex Alfaro · 09 Juny, 2024

El València C.F ha tornat a demostrar que té una generació a Paterna preparada per a donar moltes alegries en el futur. I és que el València ha guanyat LaLiga Futures a Vila-real amb una actuació estel·lar al llarg de tot el torneig.

L’última vegada que l’equip blanc-i-negre va alçar la copa va ser en 2003, quan el torneig encara se celebrava en Brunete. El València va suar sang per a deixar en la cuneta al Raig, l’equip revelació d’aquest torneig. El quadre ché es va ficar en la final per l’obstinació de Sergio Revert. El ‘8′ del València va marcar un hat-trick en el moment més decisiu. El Llamp no es va rendir mai, a pesar que el partit se li va posar costa amunt amb el 3-1. L’equip vallecano, compost per xicotets jugones i dos portents físics, com Ronny i Adri, va fer gaudir a la Ceràmica fins al final i va ajustar el resultat i fins va tindre ocasions per a igualar (3-2).

En la final el domini del club valencianista va ser clar. En el minut 9 marcava Sergio Rodríguez i en el 29 ho feia Carles Carbonell. Però el domini no va ser només ofensiu, i és que els joves valencianistes havien aconseguit arribar a la semifinal sense encaixar ni un sol gol. A quasi 5 minuts de pitar el final, Sergio Rodríguez (el fill de Vicente Rodríguez, el puñal de Benicalap), el ’10’ del València tornava a marcar posant així el fermall d’or per a endur-se el títol de la LaLiga Futures.